Sabates de qualitat amb un tracte personal exquisit és sinònim de Pere Shoes. En aquesta acollidora sabateria empordanesa, ubicada a la zona comercial d’Empuriabrava, també coneguda com la Venècia catalana, posem al teu abast sabates i complements de marques reconegudes, com ara Geox, Pikolinos, Gabs, Martinelli, Timberland, Panama Jack, Skechers, Tamaris... i el nostre assessorament perquè la teva compra de sabates i complements es converteixi en una agradable experiència, en una bona estona compartida amb professionals del calçat, però, sobretot, amb persones de confiança. A la sabateria Pere Shoes, el protagonista ets tu!

PERESHOES

Professionals del calçat des de 1995!


Sabates i complements de primeres marques nacionals i internacionals!

Últimes notícies

8/31/2021
Curiositats sobre les sabates

Curiositats sobre les sabates

Coses que no sabies sobre els teus fidels companys!

El món de les sabates té moltes més curiositats de les que sembla. En Pere Shoes, volem que coneguis tot aquest món de principi a fi i, per això, avui et parlarem de la seva història i d'una de les seves majors curiositats.

M'interessa
4/16/2021
Prepara els peus per a l'estiu

Prepara els peus per a l'estiu

Arriba el bon temps i les botes altes i els mitjons gruixuts comencen a desaparèixer dels nostres armaris. Aviat ens posarem les xancletes de platja i les sandàlies, calçats que deixen al descobert els nostres peus. Després d'un llarg hivern, amb sabates pesades i mitjons gruixuts, els teus peus poden presentar una pell seca i poc atractiva. Arriba, doncs, el moment de preparar-los per poder lluir-los amb el seu millor aspecte. Però també hem de prestar atenció a la cura i la prevenció, ja que durant l'estiu, els peus estan més exposats a la calor, a l'aigua, a superfícies de tota mena, i a calçats de mides i materials diversos.

M'interessa
1/24/2021
La importància de dur un bon calçat

La importància de dur un bon calçat

La salut dels nostres peus depèn, en gran mesura, del calçat que portem. Sovint només ens fixem en les tendències i que ens quedin bé, però no pensem que el més important és que siguin còmodes. Els peus suporten tot el pes del nostre cos i la nostra activitat; com, per exemple, estar dempeus tot el dia, caminar amunt i avall o passar moltes hores asseguts. Així doncs, és important deixar de considerar el calçat com un complement més.

M'interessa

Instagram